Τρόποι Αποστολής

H παράδοση των δεμάτων γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Αποστολή με την Speedex και παράδοση στον Παραλήπτη σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες αναλόγως του χρονικού συνδυασμού μέσων μεταφοράς. Στις περιπτώσεις απομακρυσμένων ή δυσπρόσιτων προορισμών οι ανωτέρω χρόνοι επεκτείνονται από 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Αττική: η χρέωση είναι 3,72 € για τα δέμα έως 5kg και για κάθε επιπλέον κιλό έξτρα χρέωση 0,75€ (με τον ΦΠΑ 24%). Μέγιστο βάρος δέματος για μια αποστολή τα 10kg.

– Ηπειρωτική Ελλάδα: η χρέωση είναι 5,58 € για τα δέμα έως 5kg και για κάθε επιπλέον κιλό έξτρα χρέωση 0,75€ (με τον ΦΠΑ 24%).Μέγιστο βάρος δέματος για μια αποστολή τα 10kg.

– Νησιωτική Ελλάδα: η χρέωση είναι 7,44 € για τα δέμα έως 5kg και για κάθε επιπλέον κιλό έξτρα χρέωση 0,75€ (με τον ΦΠΑ 24%).Μέγιστο βάρος δέματος για μια αποστολή τα 10kg.

Σε περίπτωση που η παραγγελία περιλαμβάνει προϊόντα μεγάλου βάρους ή όγκου δεν είναι διαθέσιμη η αποστολή με Speedex αλλά μόνο η παραλαβή από την έδρα μας ή η παράδοση σε μεταφορική εταιρία της επιλογής σας.

2.Για αποστολές σε περιοχές εκτός Αττικής, μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας, σε μεταφορική εταιρία της επιθυμίας σας και να αναλάβετε ο ίδιος την μεταφορά. Η χρέωση παράδοσης σε μεταφορική εταιρία εντός Αττικής είναι 6,20€ (με τον ΦΠΑ 24%).

3.Παραλαβή από την έδρα μας χωρίς επιπλέον χρέωση