Οδηγίες εγγραφής νέου χρήστη

Οδηγίες  για εγγραφή νέου χρήστη ή είσοδο εγγεγραμμένου χρήστη :

 

Νέος Χρήστης

  • Πατήστε στην επιλογή Σύνδεση που βρίσκεται στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης.
  • Στο πεδίο «Εγγραφή» θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα email που ισχύει και πατήστε Εγγραφή. Το σύστημα θα δημιουργήσει έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης που θα σας τον στείλει με μήνυμα στο  email που εισαγάγατε κατά την εγγραφή.
  • Αυτόματα πατώντας το κουμπί «Εγγραφή» θα σας ανακατευθύνει στον λογαριασμό σας όπου μπορείτε να αλλάξετε, τον αυτοματοποιημένο κωδικό πρόσβασης με κάποιον της επιλογής σας στο πεδίο «Στοιχεία Λογαριασμού» ή και να προσθέσετε τα στοιχεία τιμολόγησης / διεύθυνση αποστολής σας στο πεδίο «Διευθύνσεις».

Τα στοιχεία σας μπορείτε να τα συμπληρώσετε και κατά την ολοκλήρωση της πρώτης παραγγελίας σας.

Αν η διεύθυνση χρέωσης είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής θα πρέπει να εισάγετε όλα τα στοιχεία και στα δύο πεδία.

Εγγεγραμμένος Χρήστης

  • Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης θα πρέπει να εισάγετε το Όνομα χρήστη ή email καθώς και τον κωδικό πρόσβασης στο πεδίο Σύνδεση.
  • Αν για κάποιο λόγο δεν θυμάστε το κωδικό πρόσβασης θα πρέπει να επιλέξετε το κουμπί «Χάσατε τον κωδικό σας» και να ακολουθήσετε τις οδηγίες.

 

Ιστορικό παραγγελιών

  • Μπορείτε να δείτε το ιστορικό των παραγγελιών σας πατώντας στο πεδίο «Ο Λογαριασμός μου» και να επιλέξετε το πεδίο «Παραγγελίες».
    Από εκεί μπορείτε να δείτε, να εκτυπώσετε ή και να αποθηκεύσετε σε μορφή pdf την παραγγελία που αναζητάτε.

Ασφάλεια Χρήση

  • Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι δεν γνωρίζουμε και δεν αποθηκεύουμε τον κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας οπότε αν δεν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης θα πρέπει να επιλέξετε το κουμπί «Χάσατε τον κωδικό σας» και να ακολουθήσετε τις οδηγίες.

– Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια σχετικά με τον λογαριασμό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο support@brattiart.gr

– Για ερωτήσεις και διευκρινήσεις σχετικά με την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@brattiart.gr